Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Marko Miljković prosi Lunu u programu uživo, a evo kakvo iznenađenje joj je spremio!

Napravio plan

0 471

Luna Đogani već osam meseci uživa u vezi sa Markom Miljkovićem, a uskoro će vezu podići na viši nivo, budući da će se veriti, i to u „Zadruzi“.

Luna Đogani se naljutila i napustila emisiju! (VIDEO)

Kako navodi izvor, Miljković će se svojom devojkom veriti uživo u prenosu rijalitija, između ostalog i kako bi tom događaju, bar na neki način, prisustvovao i njen otac, Gagi Đogani, koji je u „beloj kući“.

– Marko već neko vreme planira da se veri s Lunom, a ideja da to uradi u rijalitiju rodila se pre nekoliko dana.

Shvatio je da javnom veridbom može da spoji lepo i korisno jer osim što bi tim činom pred milionskim auditorijumom oduševio Lunu, može u dogovoru sa produkcijom da zaradi velike pare. Osim toga, Lunin otac, za koga je veoma vezana, boravi u rijalitiju, pa je to dodatni razlog da se veridba desi na taj način – objašnjava izvor i otkriva da je Marko siguran u svoju odluku i da uveliko traga za savršenim prstenom.

„Iako su kratko zajedno, Miljković je siguran da želi da pored Đoganijeve provede život. Nikada nikoga nije voleo toliko koliko voli nju i konačno je spreman da se skrasi. Budući da želi da je iznenadi, danima izmišlja obaveze, pa po ceo dan sa najboljim drugom obilazi zlatare. Ne razume se u prstenje, a ne želi da je razočara izborom, pa je sve vreme pod tenzijom“, priča izvor i ističe da je Marko siguran u sebe i u to da ne postoji šansa da ga Luna odbije.

„U Markovoj glavi ne postoji ni najmanja sumnja da nešto neće ispasti kako treba. Siguran je da će Luna pristati da bude njegova žena i da će je posebno oduševiti što će ceo region videti da su uspeli da opstanu uprkos prognozama da će trajati samo u rijalitiju. On je u prvi mah planirao da se vere na intimnoj večeri, ali je shvatio koliko će egu njegove devojke prijati da svi vide koliko im je veza jaka i da su uspeli da opstanu“, objašnjava izvor, koji tvrdi da će se veridba gledati na velikom video-bimu u dvorištu kuće zadrugara.

„Njihova veridba pratiće se na ogromnom ekranu u dvorištu „Zadruge“, a osim za Lunu, to će biti iznenađenje i za Gagija. Plan je da svi zadrugari izađu u dvorište i da se tada pusti prenos uživo sa mesta gde će se veridba dogoditi“, kaže izvor i navodi da Miljković još nije odlučio na koji način će zaprositi mladu blogerku“, otkriva izvor Alo.rs.

Izvor svetpoznatih.rs/alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.