Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Šok! Toma Panić bez dlake na jeziku! Progovorio šta stvarno misli i oseća prema Nadeždi!

Da li je moguće da je ovo izašlo iz njegovih usta?

0 173

Bivši zadrugar Tomislav Toma Panić, koji se našao u centru skandala sa bivšom rijaliti devojkom Nadeždom Biljić zbog toga što su po izlasku iz rijalitija imali fizički obračun, nedavno je saznao da će postati otac.

Nadežda Biljić definitivno trudna! Progovorila o ocu deteta i o mogućem braku! (FOTO)

Ova vest iznenadila je i Nadeždu, koja se sa Tomom nije čula mesec dana ali mu je preko njegove majke saopštila radosne vesti. Toma ne krije sreću zbog prinove, koja je na putu, međutim, kada je Nadežda u pitanju, situacija je drugačija.

Naime, Toma je otkrio svoja osećanja, ali i planove za budućnost. Pre svega istakao je da je mnogo srećan što će postati otac.

„Šta da vam kažem, mnogo sam zbunjen, ali sam srećan. Kad mi je mama rekla: „Sine, postaćeš otac“, nisam znao gde se nalazim. Baš sam srećan i siguran sam da ću biti odličan otac“, rekao je Toma na početku razgovora, a potom otkrio da li veruje da je dete koje Nadežda čeka njegovo.

„Ako ona kaže da je moje, kao što kaže, ja ću da verujem u to. Iskreno, nema ni mesec dana kako nismo zajedno, a ona već ima mučnine, tako da to nije trudnoća od pre nekoliko dana nego bar mesec, što znači da je moje“, objasnio je Panić i dodao da se sa Nadeždom nije čuo od kobne noći kada su se potukli njenom stanu u Beogradu.

„Nisam je pozvao nijednom niti sam je video. Ne smem zbog zabrane koju imam. Nemam ja samo zabranu prilaska, meni je zabranjena i komunikacija s njom. Šta ja znam, pozovem je sad i ona me prijavi, neću. Ne verujem više nikome. Sad ću da sačekam sve po zakonu da prođe, a onda ću se prvo čuti sa njom, pa onda videti“ poručioje Panić.

Toma tvrdi i dalje da on nije načinio nasilje nad Nadeždom 14. avgusta ove godine nakon zajedničkog izlaska na splav.

„Ona vrlo dobro zna šta je te večeri bilo, a to nema veze s onim što je pričala u medijima. Ona je to radila iz inata, čak je priznala sve mojoj mami, ali samo privatno priznaje da je lagala, a ja sam u javnosti i dalje nasilnik. Ako misli da imamo komunikaciju, moraće javno da ispriča da je ja nisam tukao i da je lagala. Ona u nekim trenucima pobesni, pa onda opet lupa gluposti, pa sledećeg dana ponovo prizna da je lagala iz inata i tako u krug, a tako neće više moći“, jasan je Toma, koji je priznao da ne gaji emocije prema Nadeždi kao prema partneru.

„Biću iskren, ne volim je kao ženu, kao partnera. Te emocije što se dogodilo, a to nema samo veze sa tim dogadajem već i sa mnogim drugim stvarima. Ne razmišljam o pomirenju s njom, dete ću svakako priznati, a ako se nešto u narednih osam meseci među nama dvoma promeni, onda ćemo da vidimo“, zaključio je Panić.

Izvor svetpoznatih.rs/rijaliti magazin

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.