Svet poznatih
Poznati sa poznatima

O Kajinom razvodu priča cela Srbija! Evo zašto je napustila supruga!

Saznao se razlog

0 216

Džunior Džek je međunarodno poznat producent i di-džej, dok je njegova još  zvanična supruga Kaja Ostojić nekada pričala kako bi volela da se probije u muzičkom svetu van granica naše zemlje. Započeli su saradnju, ali su vrlo brzo odustali od nje, jer su shvatili da se non-stop svađaju u studiju.

Rastali se kaja Ostojić i Džunior Džek! Ona se oglasila i poručila sledeće! (FOTO)

Kaja je oduvek privlačila pažnju uzgledom, doličnim glasom ali i izuzetno burnim ljubavnim životom.

Prvi put se udala sa 19 godina za Nikolu Dragojevića. Sa njim ima ćerku Nikolinu, a donosu su zahladneli posle njebgovog hapšenja. Par se razveo a u Velikom bratu uplovila je u vezu sa Skajom Viklerom, ali su se razišli odmah posle završetka rijalitija.

Godinu dana kasnije udala se za košarkaša Uroša Duvnjaka dok joj je kuma bila Maja Marijana. Par se razveo samo nakon nekoliko meseci zbog razdvojenosti koja je uništila ljubav.

Tokom operacije 2011. godine na snimanju Operacije trijumf upoznala je di-džeja Džuniora Džeka. Tada joj je muzičar udelio kompliment da lepo peva i da bi voleo da joj napravi nekoliko pesama. Prijateljstvo su održavali preko Fejsbuku, a 2014. su se venčali. Pevačica se znala žaliti da je karijeru žrtvovala zbog braka. Život u Belgiji joj se nije dopadao, a nakon nesuglasica u brak, odlučila je da poslovno ne sarađuje sa suprugom.

Razlozi koji se navode za razvod je Kajina nostalgija za Srbijom, nastupima i karijerom, ali i usamljenost nakon čestik Džunijorovih odsutstva.

Izvor svetpoznatih.rs/blic.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.