Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Pojavio se eksplicitni snimak Sandre Afrike kako se samozadovoljava!? Ona se oglasila povodom toga!

Skandal u najavi?

0 1.953

Eskplicitni snimak Sandre Afrike navodno je procurio u javnosti, a na snimku se navodno vidi da se atraktivna brineta dodiruje po golom telu i da se snima za nekoga, piše Srpski Telegraf.

Voli rizičnu vožnju? Uhapšena Sandra Afrika, vozila pijana?!

Inače, snimak je napravljen u spavaćoj sobi, a pevačica je navodno ležala na krevetu. Osim što se pipkala po grudima, ona je otišla korak dalje, pa se dodirivala i po intimnim delovima, da bi na kraju odglumila orgazam. Na snimku se navodno vidi da se nije snimala za sebe, već da je nekome ovaj klip bio upućen. Ipak, i pevačica je lično progovorila o ovome i objasnila da nije reč o njoj, kao i da je to očigledno svakome ko je poznaje.

– To na snimku nisam ja. Devojka uopšte ne liči na mene. Druga stvar, vidiš po svim nekim detaljima da nisam ja u pitanju. Ono samo ćorav i budala može da kaže da sam ja. Pritom, ja imam mladež između grudi i imam tetovaže po rukama, pa i sve i da hoću da se snimam, ne mogu – rekla je pevačica za Srpski Telegraf.

Njen bivši dečko i menadžer Aleksandar Moskovljević Mikš, takođe tvrdi da devojka na snimku nije Sandra, već neka druga.

– Znam za taj snimak, video sam ga i ja. Odmah ću da ti kažem da to nije Sandra, nego neka druga devojka koja čak i ne liči na Afriku – rekao je Mikš za Srpski Telegraf.

Izvor svetpoznatih.rs/Srpski telegraf

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.