Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Šok! Bojan Tomović priznao: Nisam u vezi sa Miljanom Kulić! Ja sam zaljubljen u njenu majku Mariju! (FOTO)

Ovo niko nije očekivao

0 413

Danima vec ceo Balkan priča da su popularni pevač Bojan Tomović i rijaliti zvezda Miljana Kulić u ljubavnoj vezi,iako su njih dvoje tvrdili da su samo saradnici jer je Tomović trebalo da napiše prvu Miljaninu pesmu sa kojom bi ona započela svoju muzicku karijeru.

BRUTALNI INTERVJU BOJAN TOMOVIĆ: Dva puta sam pokušao da se ubijem, ali ipak ŽELIM DA ŽIVIM! (VIDEO)

Bojan koji je priznao da boluje od Bipolarnog poremećaja i rijaliti zvezda specifične naravi, su po mišljenjima mnogih medija šokantna kombinacija.

Međutim, ono što je još šokantnije to je Tomovićev status u kome kaže da on nije u vezi sa Miljanom Kulić jer je zaljubljen u njenu majku Mariju Kulić, takođe rijaliti zvezdu.

Ovako nešto niko nije mogao da pretpostavi, ali poznato je da je Bojan Tomović nepredvidiv i brutalno iskren tako da je ovo javno priznao na svom fejs profilu a mi vam u originalu prenosimo njegovu izjavu:

„Ja nisam u vezi sa Miljanom Kulić, jer mi se sviđa njena majka Marija. Zaljubio sam se u tu ženu, prvi put kad smo razgovarali preko Vibera. Te oči, te usne, nestvarno lijepa žena i samo 5, 6 godina starija od mene, ali nažalost udata je i ja nikad neću ni muvati, niti bilo šta pokušati ,jer znam da je vjerna svome mužu. Žena na mjestu, realna, poštena i uvijek tu da posavjetuje kako treba. Iako znam da nikada ništa nece biti između mene i Marije, mogu barem da je volim u sebi, to niko ne može da mi zabrani. Šta da radim, to je jače od mene, a uvijek sam se i palio na plavuše, starije od mene, od Suzane Mančić, Marine Perazić, Brene pa do Marije Kulić. Jbg, srce ne bira, a Miljani, šta god ona pričala o meni, od srca želim sve najljepše u životu i da konačno pobjedi u rijalitiju. Mada, ako i Marija uđe u Zadrugu, navijaću za nju, ipak je ona moja ljubav, platonska.

P. S i da se zna, ovo nije nikakva fora pred Zadrugu, jer nema tih para zbog kojih bih ja ponovo ušao u bilo koji rijaliti. J*beš pare, kad izgubiš zdravlje.“

Ja NISAM u vezi sa Miljanom Kulic, jer mi se svidja njena majka Marija.Zaljubio sam se u tu zenu, prvi put kad smo…

Gepostet von Bojan Tomovic Moštrokol am Montag, 19. August 2019

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.