Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Kakav poklon! Jelena od Duška dobila dar od 800.000 evra!

Skup dar

0 649

Duško Tošić je rešio da obraduje suprugu Jelenu Karleušu poklonom od 800.000 evra za 41. rođendan.

Nije joj do slavlja! Jeleni Karleuši je sutra rođendan, ali poruka koju je napisala cepa srce! (FOTO)

„Dugo je razmišljao šta da joj kupi. Želeo je da to do sada bude najglamurozniji poklon i odlučio se za jahtu. Zna da je Jeleni leto najomiljenije godišnje doba i da voli more, pa je shvatio da je brod najbolji poklon. Osim toga, dopada mu se ideja da oni kao porodica na raspolaganju imaju plovilo, sa kojim mogu da krstare gde god požele“, kaže izvor blizak fudbaleru.

Duško se odlučio za jahtu i zbog toga što su mu ćerke Atina i Nika nedavno rekle da bi volele da češće idu na krstarenje.

„Njihove ćerke su od malena navikle da zbog tatinog posla stalno putuju širom sveta. Sa Jelenom i Duškom često idu na more, pa su tokom jednog razgovora rekle ocu da bi volele da imaju svoj brod kojim bi svi zajedno plovili. Dušku je to bilo dovoljno  i na taj način je želeo da obraduje suprugu i decu“, priča izvor i dodaje kako jahta izgleda:

„U pitanju je model „de birs 85rph lx“. Dugačak je 26 metara, ima četiri kabine, tri kupatila i kućni bioskop. Enterijer je opremljen od tamnog drveta tako da ova jahta spada u pet najbolje dizajniranih jahti na svetu. Trenutno je usidrena u Španiji, a biće isporučena u Crnu Goru.“

Izvor svetpoznatih.rs/informer.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.