Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Pometnja među vlasnicima klubova za Lunom! Nude joj basnoslovnu cifru za prvi nastup!

Pobednica Zadruge uskoro kreće da nastupa kao pevačica po regionu i inostranstvu

0 135

Za Lunom Đogani vlada prava pometnja među vlasnicima klubova. Neki od njih spremni su da izdvoje pozamašnu sumu novca, samo da pobednica Zadruge svoj prvi nastup održi u njihovom lokalu.

Luna uskoro kreće da nastupa kao pevačica po regionu i inostranstvu, a prvu će je čuti gosti kluba čiji vlasnik ponudi najeveću sumu.

Antonia Gigovska, bivša učesnica Pinkovih zvezda otkrila da li je otpevala Lunin prvenac umesto nje! (VIDEO)

 

„Luna se dogovorila sa svojim timom da krene da nastupa kao pevačica tek kada objavi prvu pesmu „Deveti krug“. Njen muzički prvenac zajedno sa spotom juče je ugledao svetlost dana , a trebalo bi uskoro da se dogodi i njen prvi nastup. Gazde klubova su veoma zainteresovane za Lunin nastup, pogotovo za prvi nastup, za koji nude velike cifre. Gazda jednog kluba u inostranstvu spreman je da izdvoji 10.000 evra za Lunin prvi nastup. Luna će verovatno imati prvi nastup u klubu koji joj bude ponudio najveći honorar iako zbog treme priželjkuje da to bude Beograd, kako bi porodica i prijatelji došli da je podrže“, navodi izvor blizak Đoganijevoj i dodaje da će cena njenog nastupa tek biti utvrđena:

„U ovom trenutku još uvek nije poznato koliki će honorar Luna tražiti za nastup. U zavisnosti od toga kako pesma bude prošla kod publike, odnosno kako se bude kotirala na Jutjubu, njen tim će formirati cenu. S obzirom na to da je Kija posle „Zadruge“ imala cenu od 4.000 evra, a da se prethodno nije bavila pevanjem, ne bi trebalo da Luna ima manju cenu“, nada se izvor.

Izvor Bliconline

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.