Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sud presudio! Severina mora da ukloni sve fotografije sina Aleksandra sa društvenih mreža!

Čeka je žestoka kazna

0 157

Severina Kojić (47) sa svojih profila na društvenim mrežama mora da ukloni sve fotografije sina Aleksandra (7), kojeg je dobila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem (54).

Severina krenula u pohode vračarama! Uplašila se crne magije, a evo na čiju preporuku i kod koga ide!

Pevačica ima 8 dana da sa društvenih mreža obriše sinovljeve slike, odlučio je Opštinski građanski sud u Zagrebu. Nakon što to učini, Severina više ne sme da objavljuje fotografije dečaka na Instagramu ili Fejbuku, kao što je činila.

Reč je o privremenoj meri koja vredi do okončanja parnice između bivših partnera, a ukoliko slučajno smetne sa uma ovu odluku suda, moraće da plati 5.000 kuna, odnosno oko 636 evra, a kazna će se povećavati, i to za dvostruko, svaki sledeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.

Inače, objavljivati slike malog Aleksandra više ne sme ni Severinin muž Igor Kojić (32).

Podsetimo, početkom juna je saopšteno da hrvatsko tužilaštvo pokreće postupak protiv Severine i Igora Kojića zbog veštičarenja, vradžbina i indirektnog pokušaja ubistva biznismena Milana Popovića.

Snimci sa sigurnosnih kamerama pokazuju da je Igor 28. maja ove godine navodno pokušao da napakosti biznismenu.

„U toku konsultacije sa hrvatskim državnim tužiocem rečeno mi je da se sveća pali na nečijem pragu kada mu se preti smrću, kao simbol da je ugasio. Nažalost, oni to ne mogu da pišu u svom izveštaju, ali iz njihove bogate prakse znaju da sveća na pragu ima samo to značenje“, rekao je na tu temu Milan Popović za Telegraf.rs.

Izvor svetpoznatih.rs/telegraf.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.