Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Bez Mustafe živi skromnije! Emina raspustila kućne pomoćnice!

Pevačica ističe da je novi dom mnogo "skladniji".

0 265

Emina Jahović konačno je našla odgovarajuću nekretninu u Istanbulu i to u istom kraju gde je i živela.

Ona se nakon renoviranja manje vile, sa sinovima Jamanom i Javuzom preselila iz porodičnog doma gde je živela sa, sada već bivšim suprugom, Mustafom Sandal.

EMINA sa OVOM plavušom uživa u LONDONU, a evo gde je MUSTAFA! (FOTO)

Iako se od pevača razvela pre skoro dve godine, ona je do sada boravila u toj kući. Emina sada živi sa decom u novoj kući u komšiluku, pa dečaci mogu često da se viđaju sa ocem.

– Emina i Mustafa su se nakon razvoda dogovorili da on ostane u kući u kojoj su živeli sa decom, a da se ona sa sinovima preseli u novi dom kada nađe odgovarajući prostor. Pevačica je pre nekoliko meseci našla kuću u komšiluku jer joj taj kvart odgovara, ali nije mogla odmah da se preseli. Opremanje novog doma i sama selidba je potrajala, pa se tek nedavno preselila. Mustafa nije pravio problem što se zadržala više nego što je dogovoreno. Emina i sinovi su prezadovoljni novim domom, a dečaci posebno, jer im je tata blizu, pa mogu često da ga viđaju – navodi izvor blizak pevačici.

A što se tiče samog preseljenja, Emina je priznala da je dom mnogo skromniji od onog u kome je živela, a umesto tri kućne pomoćnice ostaće sa njom samo jedna. Ali, pevačica ističe da je novi dom mnogo „skladniji“.

– Prethodna kuća je prelep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu. Nova kuća je kompaktnija, skladnija, iako nije mnogo manja od stare – izjavila je Jahovićeva.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.