Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Katarina Živković na iskušenju! Muva je bogata Ruskinja!

Na mukama je

0 173

Katarina Živković zapala je za oko Ruskinji milionerki, koja se sunčala tik do nje na bazenu u Budvi. Pevačica je odmah skontala o čemu s radi, a ponuda da je žena odvuče u krevet nije joj bila dovoljno primamljiva, iako je priznala da joj imponuje.

SKANDAL! Kaća Živković se naljutila na Gastoza zbog nepristojnih opaski u emisiji, a onda je sve postalo još gore! (VIDEO)

„Kaća je Ruskinji odmah zapala za oko. Čim se smestila za sunčanje pored bazena, pored nje je legla gospođa u srednjim godinama, koja ju je odmerila od glave do pete i zavodljivo joj se osmehnula“, rekao je izvor za Informer.

„Katarina je bila ljubazna, pa joj je uzvratila osmeh, što je Ruskinja shvatila kao zeleno svetlo i počela da joj deli komplimente na račun izgleda. Govorila joj kako lepšu ženu nije videla, da je zgodna, privlačna… Kaća joj se zahvalila i otišla da pliva, ali Ruskinja nije odustala, već je odmah krenula za njom i otvoreno je pitala da li je nekada bila sa devojkom“, dodao je izvor blizak pevačici.

Kada je Živkovićeva shvastila da Ruskinja neće tako lako odustati, pevačica se uozbiljila, pa pokupila stvari i u Beograd se ipak vratila sama.

„Više puta mi se dešavalo da me muvaju žene. Na primer, poznajem neku devojku preko zajedničkih prijatelja i ona mi otvoreno kaže da joj se sviđam. Meni to nije ništa strašno, zapravo mi imponuje“, rekla je Kaća nedavno.

Izvor svetpoznatih.rs/informer.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.