Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Darku Laziću ozbiljno ugroženo zdravlje! Mora na hitnu operaciju!

Ne sme više da se odlaže

0 220

Darko Lazić kaže da mora da smrša čak 50 kilograma kako mu zbog debljine ne bi pukao veštački kuk, koji je ugradio nakon što je u oktobru jedva preživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Nekada ga je proganjala, a sada je Miljana otkrila sve o odnosu sa Darkom Lazićem: Non-stop se čujemo!

Pevač se, međutim, posle udesa vratio starim porocima – obilju hrane i alkohola. Za nekoliko meseci se drastično ugojio, zbog čega mu je opet ugroženo stanje.

„Osećam bolove u kuku zbog kilaže. Koliko znam, imam oko 120 kilograma, ali u poslednje vreme ne smem da stanem na vagu jer neću da se nerviram. Bio sam puniji i pre nesreće, samo mi tada to nije bio problem jer sam imao svoj kuk, a ovom veštačkom definitivno smeta. Pući će mi kuk ako nastavim da se gojim“, priča Darko.

On je pokušao da smrša, bio je na raznim dijetama, ali je shvatio da ne može da odoli hrani. Zato je rešio da operacijom smanji zapreminu želuca!

Darko i Marina predstavili naslednika! Pojavila se prva fotografija malog Alekseja! (FOTO)

„Mnogo volim da jedem, jednostavno ne mogu da smršam, a moram. Zato planiram da smanjim želudac. Raspitao sam se o toj operaciji i uskoro ću morati da odem pod nož“, priča Lazić za Informer.rs i napominje da mu verenica Marina Gagić nikada nije zamerila što ima višak kilograma:

„Da Marini smeta da bude sa debelim muškarcem, ne bi se ni smuvala sa mnom! Nikada nisam imao pločice na stomaku ni izvajano telo. To mi nije cilj ni sada, već samo želim da smršam zbog zdravlja.“

Izvor svetpoznatih.rs/informer.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.