Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Jelena Karleuša brutalnije nego ikada: Estrada je puna drogirane bagre! Seljačina koji će završiti kao raspali narkomani!

Bez dlake na jeziku

0 189

Jelena Karleuša žestoko je oplela po novonastalim pesmama i pevačica.

Bez dlake na jeziku! Karleuša se obratila hejterima: Seljaci, ja nisam operska pevačica ili učiteljica! Tek sam počela!(VIDEO)

Pošto je čula tekst pesme jedne novopečene pevačice nije mogla nikako da ostane imuna.

“Zmajevi u glavi, nula pokajanje,
Dečko, prsle su mi oči dečko…

Podiže me sve to što mi radiš sad,
Ti nisi s’ ovog sveta,
Moj si tajni grad, moj geto,
Moje drogirano leto.”

„Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu, itd, i iskreno da vam kažem – popizdela sam! Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača, hip hop izvođača i tako dalje, uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalnizma“, objasnila je.

„Inače volim liberalnu ženu, širokih shvatanja, ali… na serviranje narkotika mladima kao nečeg cool i popularnog reagujem i reagovaću uvek ispravno – BURNO! Kao gradsko dete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se cool face i pravi igrači ne drogiraju i narkotike preziru! Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svesni o kakvom zlu je reč.“

„Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga svesti! Drogira se bagra. Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je reč o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko i završiće kao raspali narkomani! Stop drogama! Stop narkomaniji i stop popularizaciji tog zla! Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom sveta jeste marihuana u medicinske svrhe, kao olakšavanje muka kancerskim pacijentima u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pesmi sa Miligramom. Inače, narode, terajte zlo zvano droga od sebe jer ćete završiti stravično!“, nikad iskrenija je bila Jelena.

Izvor svetpoznatih.rs/telegraf.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.