Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Dao kuću zbog kockarskih dugova pa se preselio u stan! Đanijeve komšije sa Mirijeva otkrile kakav je pevač!

Pevač Radiša Trajković Đani jedan je od simbola kraja Beograda u kojem živi i skoro da ne postoji stariji Mirijevac da ga ne zna

0 164

Pevač Radiša Trajković Đani jedan je od simbola kraja Beograda u kojem živi i skoro da ne postoji stariji Mirijevac da ga ne zna. Mnogi kažu da na veseljima uzima najveći bakšiš.

Kao u Monte Karlu! Đani otvorio vrata svoje raskošne kuće na Savi! (FOTO)

„Dani je naš Mirijevac. Srećem ga svuda po kraju iako stalno negde putuje da peva, ne kaže se džabe Dani, no parti. Pitao sam ga da peva na jednom veselju u mojoj familiji, ali on je rasprodat do ko zna kog datuma. Sve mu je unapred zakazano mesecima. Znam mu i ženu i decu. Svi su dobri i nasmejani i glasni. Njihovi koreni su sa Kosova i u genima im je da budu društveni i predusretljivi“, ispričao je jedan od prvih komšija pevača iz zgrade u kojoj stanuje Đani sa petočlanom porodicom.

Pričalo se da je živeo u blizini, ali u kući koju je zbog kockarskih dugova morao da prepusti jednom žestokom momku.

Đanijeve komšije o njegovom poroku odbijaju da govore i ističu da o tome ništa ne znaju, a jedna od komšinica, čiji stan je ispod pevačevog, kaže da je srećna što je baš on njen sused.

„Odličan je Đani komšija, bolji ne postoji. Srdačanje prema svima koji mu se obrate. Decu mnogo voli i s klincima se uvek šali u zgradi“, rekla je gospođa.

„Pre je živeo u kući, pa smo ga ređe viđali, ali otkad je u zgradi, vidim ga kako staje i iznosi stvari iz kola. Žena ga dočeka i pomogne mu oko svega. Čini mi se da se baš vole. Videla sam ih da se ljube na ulici“, rekla je komšinica o Đaniju.

Dok je bio na letovanju sa porodicom, njegov stan su zaposeli majstori da bi porodicu Trajković po povratku u Srbiju do čekao sveže okrečen i tip-top sređen dom.

„Mi krečimo kod Đanija. Oni nisu trenutno u Srbiji. Odmaraju se, a mi molerišemo“, otkrio je čovek koji nadzire radove u pevačevom stanu.

Izvor Kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.