Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Komšija DARKA LAZIĆA otkrio: On tera po starom, non stop je u kafani! Jure ga zelenaši! (FOTO)

Brine za Marinu i Darka

0 602

Nakon uspešnog oporavka od stravične saobraćajne nesreće, Darko Lazić vratio se na scenu i to na velika vrata.

Svojom povratničkom pesmom „Majko“ , Darko je „pomerio“ estradu, a ova pesma za samo 5 dana ima preko 5 miliona pregleda!

View this post on Instagram

??????

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Iako se je Darko zarekao posle nesreće da neće živeti više tako burnim i raskalašnim životom, njegov komšija za Scandal tvrdi drugačije:

DUŠICA GRABOVIĆ otkrila kakav joj muškarac treba! (FOTO)

„Ma nikako da se smiri! Otac i majka mu se pojedoše od brige, a on samo na kafanu i piće misli! Niti vraća dugove, niti se trudi da nešto uštedi! Kuća nova stoji onako nedovršena, a beba samo što se nije rodila! „, počeo je priču komšija za spomenuti nedeljnik:

„Vidim da dolaze i neki u besnim kolima, verovatno ga jure za dugove. Jadna ona mala Marina , tako je mlada, a već ima ozbiljne muke. Darko kao da se u kafani rodio, čim otvori oči, juri negde da zasedne. Sve tera po starom, ništa to ne valja. Vidim kako priča da će da se useli u novu kuću, ali čisto sumnjam. On dugove ima, poroka se ne odriče i ne misli na budućnost. Da sve bude gore, i dalje se zadužuje! Ma kao da su mu vrane mozak popile!“, dodao je komšija, a potom zaključio:

„Kako je opet krenuo po starom, ta će kuća, plašim se, da ode na doboš za dugove jer njega odavno jure ti kojima duguje!“

 

Izvor svetpoznatih.rs/alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.