Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Oduvek je bio šaljivdžija. Evo kako je Đole Balašević zakasnio na svoje venčanje i zbog čega je slagao kumove!

Djole je zbog svojih šala bio omiljen u društvu.

0 414

Đorđe Balašević je samo dva dana nakon najave rasprodao koncert, a osim njegove muzike, i privatan život slavnog kantautora godinama privlači pažnju javnosti, a njegova ljubavna priča sa Oliverom Balašević počela je pred kamerama, da bi zatim usledilo neobično venčanje.

 

Pevač je upoznao je mladu Zrenjaninku Oliveru Savić, našu bivšu reprezentativku u sportskoj gimnastici nenadano. Oboje su bili gosti novosadske televizije – Olivera kao sportista, a Đorđe kao muzičar. Par koji ima troje dece – Jovanu, Jelenu i Aleksu, je ove godine proslavio 37. godišnjicu braka, a venčali su se tajno, bez pompe, usred radne nedelje. Bio je četvrtak, 7. maj 1981. godine.

 

Olivera je otkrila kakva je sama ceremonija venčanja bila.

 

„Kasnili smo na sopstveno venčanje… Tada je Jovana već bila rođena, kada smo se venčali, i ja sam zbog albuma za devojčicu i slike želela da budem u belom, mislim da je to san svake devojke, a Đole je bio neposredniji, on je imao farmerke i prsluk, patike naravno i stavio je bedž – Mapete“, prisetila se ranije Olivera Balašević.

 

Kumovi su im bili Biljana Krstić i Josip Boček, koje je Đole „prevario“ rekavši da treba da snimaju neku emisiju na televiziji i da obavezno ponesu lične karte.

 

I na svadbi Đole je bio duhovit.

 

„Kad su pitali da li neko ima nešto da prijavi, on je matičaru pružio ključeve od automobila i rekao da nešto nije u redu sa ler-gasom, auspuh nešto ne radi dobro… I tako smo se mi „legalizovali“, ispričala je Olja.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.