Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nenad Pagonis dobio ponudu iz Holivuda? (FOTO+VIDEO)

51

Da Holivud nije tako daleko, uskoro bi mogao da se uveri i naš proslavljeni sportista Nenad Pagonis!
Višestruki šampion Evrope i sveta u kik-boksu i boksu nedavno je dobio ponudu koju sigurno neće moći da odbije, a koja je stigla od jednog američkog filmskog producenta.

Kako tvrdi izvor, Pagonisu je ova vest stigla pre nekoliko dana, a on je bio šokiran kada je pročitao mejl koji je dobio sa konkretnom ponudom.

– Nenad je i te kako poznat i priznat u svetu kao sportista, no nije mu bilo ni na kraj pameti da će jednog dana njegov život biti inspiracija da se o njemu snimi film. Posebno je iznenađen činjenicom da je ponuda stigla od jedne američke produkcije – kaže izvor  i dodaje:

– U mejlu koji je dobio navodi se da bi film bio inspirisan njegovim životom, posebno sportskom karijerom, ali i činjenicom da se Nenad bavi pevanjem i da nastupa sa bendom. Cela ta priča snažnog sportiste koji u ringu ostavlja srce i dušu i bori se sa protivnikom, a sa druge strane pokazuje i svoju emotivnost kad se lati mikrofona, bila je inspiracija američkom producentu da kontaktira s njim – otkriva naš izvor.
Kako bismo proverili tačnost ove informacije, kontaktirali smo proslavljenog kik-boksera koji je rekao:

– Sve to je još uvek neka daleka budućnost. Ovo nije prva ponuda koju sam dobio i o kojoj razmišljam, ali sada imam neke druge prioritete. Drago mi je da se lepe vesti brzo šire – poručio je Pagonis.

Pagonis je poznat i u učešču u muzičkom šou Tvoje lice zvuči poznato, a njegove nastupe možete pogledati ispod:

Izvor: Svetpoznatih.rs/Alo!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.