Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Šako se našao na mestu mafijaškog obračuna! (VIDEO)

27

Šako Polumenta našao se u središtu kriminalnnih dešavanja i prisustvovao je pljački čuvene španske bande, ali sve to samo u njegovoj novoj pesmi „Tokyo“ koja već na prve taktove budi pažnju njegove verne publike širom regiona.
Već u nedelju, Polumentini fanovi biće u prilici da čuju novu numeru, a spot za nju biće prava poslastica za sve.

– Uživao sam sa sjajnom ekipom glumaca i kreativnih autora koji su verujem otišli korak dalje.Krajnjii sud daće publika, aja sam nestpljiv da ga čujem – rekao je Šako za portal Republika.rs, u susret premijer pesme.
Ako ste voleli čuvenu seriju „La casa de papel“ odmah ćete prepoznati njen duh donesen na neki novi način, ali ako niste imali priliku da pogledate nijednu njenu epizodu, crnogorski pevač će sa vrelim kadrovima da vam približi euforiju koju taj famozni projekat nosi širom sveta.
Oružje, kostimi, zgodni momci i zavodljiva glumica iz Polumentinog novog spota doprineće da i ova njegova pesma postane hit u regionu , a bićete iznenađei kako se on dobro snašao u svemu tome.

Međutim, on još uvek ne želi da otkrije šta je njegova uloga u svemu i da li je šef bande ili opljačkani bankar, kao ni da li je zaveden ili ostaje večiti zavodnik.

Izvor: Republika.rs

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.