Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Pevačica se posvetila Bogu i molitvama: Tako će i da bude dok ne nađem imućnog partnera, dosta sam ja DAVALA

33

Pevačica Mina Kostić otkriva da tačno zna šta želi od muškarca i smatra da njena jača polovina pored ostalih kvaliteta mora dobro da zaraduje, što je, po njenom mišljenju, možda i primarno, a do tad je svoje srce dala Gospodu.

– Partnera nemam, svoje srce sam dala Gospodu i biće onako kako on hoće. Ukoliko taj muškarac naide daću mu šansu, samo ne bih na sva zvona pričala o tome, to se onda izjalovi. Znam šta hoću, ite kako sam naučila. Znam da neću nekoga ko nije odgovoran, ko ne voli porodicu, ko ne zarađuje i nije imućan. Laž je da ne treba biti sa nekim ko ima novca.

– Treba da je imućan, da zarađuje i privređuje. Neću ništa njegovo uzeti, ali prosto, ja sam umorna od svega više. Od davanja, ne samo finansija nego i ljubavi.

Pevačica je posvećena molitvi, Bogu i pravoslavlju…

– Naravno da jesam. Ne čitam molitve samo kad mi je teško, evo i dok sedim ja se molim. Gledam da ta molitva teče i izlazi iz mene, da je uvek u mojim mislima. Zahvalna sam Bogu što sam pronašla pravi put. Sad sam jako zainteresovana da sam zdušno i svim srcem uz pravoslavlje i da krenem putem Boga. Jako se lepo osećam.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.