Svet poznatih
Poznati sa poznatima

SEVERINA JOJ DALA IME… Pevačica uputila emotivnu poruku: Ne mogu dovoljno zahvaliti ‘onom gore‘ što mi ju je poslao (FOTO)

30

Pevačica Severina Kojić nikada nije skirvala koliko je ponosna na članove svoje porodice. Najviše se među njima izdvaja ćerka Severinine sestre, Mia. Ovoga puta pevačica je odlučila da joj se obrati emotivnim rečima, s obzirom na to da je Mia proslavila rođendan.

Naime, ćerka Severinine sestre napunila je 30 godina, pa je pevačica istakla i kako joj je ona dala ime. Severina je ovim povodom svojoj sestričini poželela sve najlepše, a posebno da ne skida nikada osmeh s lica.

-Postoje u nama neki osećaji koje ne možemo prevesti u reči. Kad se rodila, dala sam joj ime… Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati… jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti ‘onom gore‘ što mi ju je poslao . Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmeh s lica i da te sreća prati gde god krenula. Sretan rođuš, okrugli 30. Voli te ponosna tetka – napisala je Severina.

-Osmeh se vratio u grad! Dala si mi puno, ne samo ime! Pokazala si mi kako je to ostati svoj, pošten, hrabar, raditi ono što voliš bez obzira na sve, biti divna majka, ceniti ljude i kako godine ne znače ništa ako ti je duša mlada ‒ odgovorila je Mia Severini.

izvor: pink

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.