Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Darko Lazić duguje Ani Sević čak 20 alimentacija (FOTO)

62

Darko Lazić duguje 20 alimentacija za ćerku Lorenu, koju je dobio u bračnoj zajednici sa pevačicom Anom Sević. Iako joj je obećao da će izmiriti svoja dugovanja, to do danas nije učinio.

Zbog toga je pevačica, prema saznanjima Alo, presavila tabak i sada svoje zakonsko pravo potražuje na sudu.

View this post on Instagram

❤️💋

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

– Ana je još prošle godine tužila Darka, ali su se zbog pandemije koronavirusa tek nedavno sreli na sudu. Održano je prvo ročište, a iznos koji pevač duguje do danas narastao je na neverovatnih 1.100.000, što je oko 10.000 evra – ispričao je izvor blizak nekadašnjem bračnom paru.

Kako je rekao, Darko je na sudu izlagao svoju navodnu tešku materijalnu situaciju, te je molio za razumevanje.

– Sudiji je govorio kako zbog saobraćajne nesreće u kojoj je smrt izbegao za dlaku gotovo godinu dana nije nastupao, a kako i danas vraća dugove nastale u tom periodu, kako za lečenje, tako i za život. Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog koronavirusa otkazani svi nastupi, te kako njegova verenica ne radi, kako izdržava roditelje… – ispričao je izvor.

View this post on Instagram

😂😂😂😂😂

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Sudija je uneo u zapisnik sve što je ovaj ispričao, ali su advokati Ane Sević insistirali na tome da Lazić nije plaćao alimentaciju ni pre saobraćajne nezgode.

Pevačicini branioci su osporili njegov iskaz, navodeći da Darko u svom vlasništvu ima skupocene automobile, motore, te da je u proteklom periodu postao vlasnik i luksuzne nekretnine na Novom Beogradu, za šta su priložili i dokaze – ispričao je dobro obavešteni izvor.

Nakon ovog glavnog pretresa na kojem su saslušani i Ana Sević i Darko Lazić, sudija je zakazala novo ročište za par meseci, a pevaču je stavljeno do znanja da ono što duguje svojoj ćerki mora da isplati. Do dinara.

izvor: Alo

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.