Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Rada: Zašto se upire prstom u mene?

70

Pevačica Rada Manojlović prošle nedelje završila je na sajtu za odrasle, a njeni snimci su postali jedni od najgledanijih na tom kanalu.

Naime, Radini snimci su nastali na jednom nastupu, a ona je sada rešila da progovori o čitavoj situaciji u kojoj se našla.
– Nikome ne mogu da zabranim da gleda moje slike ili snimke, jer su definitivno javne i svi imaju pristup. Ono što meni iskreno smeta, jeste tendenciozno pisanje pojedinih medija i izdvajanje konkrentno mene i mog imena, u moru drugih pevačica, čije su slike i snimci sa nastupa, takođe završile na tim raznim sajtovima – rekla je Rada i dodala:

– Estrada je malo selo u kome se svi savršeno dobro znamo… Zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od retko čistih osoba – dodala je ona.

– Najlakše je ići linijom manjeg otpora zbog minića, a žmure na konkretne cene izvesnim „katalozima“ i „rane radove“ mojih pojedinih koleginica. Reč „p*rno“ ne ide uz moje ime, a pogotovo ne u poređenju sa onim koji to zapravo rade, koje imaju ili su imale cenu i vi to dobro znate – rekla je Rada.

Izvor: Alo!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.