Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Teodora za vreme korone zaradila cifru o kojoj mnogi samo sanjaju (FOTO)

93

Dok se putem društvenih mreža i u televizijskim emisijama žali da joj je teško bez nastupa i da joj je novac potreban, Teodora Džehverović zapravo ima i prihode sa strane. Pevačica je tokom poslednjih šest meseci, od početka pandemije koronavirusa, zarađivala putem reklama na svom Instagram profilu.

Bivša zadrugarka nedavno se po drugi put našla na osudi javnosti zbog toga što je počela da nastupa po klubovima u Srbiji. Trn u oku mnogima je bio njen nastup u Smederevu u diskoteci, koja je bila prepuna, što je kršilo preporuke države za rad lokala. Džehverovićeva je nakon toga otkrila da se ne oseća nimalo krivom, ali i da joj je veoma neprijatno, kao i da je i njoj potreban novac jer niko u njenoj porodici ne radi.

View this post on Instagram

be the light 💡 to your own darkness 🖤

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

Ipak, čini se da Teodora poslednjih meseci nije „preživljavala“ samo od ušteđevine koju je stekla, jer je putem svog Instagrama zarađivala pozamašne svote novca. Mi smo došli u posed pevačicinog cenovnika koji se tiče reklamiranja proizvoda i on nije nimalo jeftin!

Jedan od oglašivača je želeo saradnju s Teodorom, pa joj je putem Instagrama poslao poruku: „Pozdrav, Teodora. Da li ste za saradnju?“ Samo nekoliko minuta nakon ponude Džehverovićeva je direktno odgovorila na poslovnu ponudu, i to sa svojim cenovnikom.

– Zdravo. Reklame naplaćujemo. Da objavimo reklamu sa proizvodom koji mi odaberemo na stori je 500 evra. Da se objavi na fid (na profilu) 700 evra. Srdačan pozdrav – napisala je ona sa svog zvaničnog profila. Sudeći po tome da Teodora redovno, gotovo svakodnevno, ili bar svaki drugi, treći dan, objavi neki stori ili fid na svom profilu, sigurno je da je dobro zaradila poslednjih nekoliko meseci. Džehverovićeva je tako reklamirala razne vile po Srbiji gde je boravila, kupaće kostime koji se prodaju putem interneta, obuću, suplemente za sportiste… U proseku, na nedeljnom nivou inkasirala je između dve do tri hiljade evra. Ako se uzme u obzir da je to intenzivnije radila otkako je pre šest meseci i u Srbiji počela pandemija, za to vreme zaradila je približno oko 50.000 evra.

Zato i ne čudi što je pevačica ovog leta bila široke ruke, pa je svog dečka Nina Čelebića, ali i brata Savu Džehverovića i snajku Adrianu častila najpre odmorom u luksuznoj vili u Sarajevu, a potom i letovanjem u Egiptu. Ona je za apartman u luksuznom hotelu u Hurgadi za svoje najbliže iskeširala više od deset hiljada evra. Inače, Teodora je jedna od najpopularnijih domaćih javnih ličnosti na Instagramu i ima 993.000 pratilaca, te ne čudi što joj mnogi oglašivači nude reklamu. Ipak, njeni postupci i izjave u medijima da nema od čega da živi i da po svaku cenu mora da nastupa razbesneli su mnoge, zbog čega je na meti mnogih korisnika na Tviteru.

izvor Kurir

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.