Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Drugu polovinu septembra obeležiće uspeh ova tri horoskopska znaka

397

Devica
Početkom septembra možda nije sve isšlo po planu. Ali, nemojte  se ni u kom slučaju obeshrabriti zbog toga. Čvrsto se držite svojih ideja, iskoristite svoju energiju i ostanite otvoreni za nove stvari. Zahvaljujući svojoj kreativnosti i potrebnoj mrvici sreće konačno će vam se ostvariti želja za kojom odavno čeznete. Bićete primer drugima, a na poslu ćete plivati na talasima uspeha.

Ova tri horoskopska znaka će izbegavati „muvanje“ na internetu!

Vaga
Spetembar je  pravo vreme da vage sebi daju prostora i  ponovno prodišu. Na poslu, kao i u ljubavnom životu, vladaju jedinstvo i harmonija. Međutim, sada je pravo vreme da dobro razmislite, sagledate sebe, pa nakon toga definišite nove ciljeve. Zvezde su naklonjene te možete krenuti u nove velike projekte te konačno napraviti korak. Ovakva hrabrost mora biti nagrađena.

Škorpija
Ako ste u poslednje vreme imali osećaj da vam ništa ne ide od ruke, sada možete lagano da odahnute. Krajem septebra će uloženi trud biti nagrađen, a stresa će biti sve manje. Svoju energiju prenećete i na privatni život, gde ćete konačno rešiti neke konflikte i produbiti prijateljstva. Osećaćete se snažno povezano sa partnerom, te ćete zajedno provesti jako lepe i romantične trenutke.

Izvor Svet poznatih

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.