Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Dragana Mitar: Ja sam sa tim čovekom završila!

71

Bivša zadrugarka Dragana Mitar po završetku rijalitija okrenula je novi list – osim što je uplovila u emotivnu vezu s izvesnim Đorđem, koji joj ispunjava sve hirove, poželela je da promeni i prebivalište i sa sinom Jovanom pređe u veći, moderniji stan.

Ljubavna priča Dragane Mitar i Edisa Fetića svima je već dobro poznata, te ova turbulentna veza okončana je po završetku rijalitija.
Međutim u domaćim medijima šuška se da je palo pomirenje kao i da je Edo boravio u njenom stanu, a da je novu ljubavnu romansu sa Đoletom prekinula što je Dragana oštro demantovala i za naš portal ekskluzivno otkrila pravu istinu:

– Ma kakvo pomirenje, ja sam sa tim čovekom završila. Zbog veze sa Edom mi je upropašćen život, mnogo pretećih poruka dobijam na društvenim mrežama. Ja znam da postoji dosta ljudi koji su našu vezu podržavali, ali ja zbog toga imam velikih problema da opstanem u novoj vezi – rekla je Dragana za Alo, pa dodala:
– Ja sam sa Joletom po ceo dan, viđam se sa drugaricama, posvetila sam se sinu i sebi. Lepo mi je u ljubavnom, a i privatnom životu, jednostavno uživam. Eda ne želim da vidim, ne zanima me ni sa kim je, ni da li je sa ženom ili nekom petom. Preselila sam se u novi stan i presrećna sam zbog toga – zaključila je Mitrova za naš portal.

Izvor: Alo!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.