Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nagli susret Urana i Venere razmrdaće emotivne veze i spasiti sve od monotonije!

113

Kvadrat Venere i Urana može izazvati nestabilnost ljubavnih odnosa kroz neočekivane nagone ili događaje.

Povećana  potreba za slobodom i uzbuđenjem može  biti istestirana strpljenjem sa voljenom osobom ili dovesti do neobaveznih flertovanja. Ako ste se osećali zagušenim, zatvorenim ili vam je sve dosadilo , onda možete zbog ove monotonije odlučiti da nešto veliko promenite.

 

Zdrav odnos neće se suočiti ni sa jednom velikom dramom, naročito sa dugogodišnjim partnerom. Eksperimenti u spavaćoj sobi zadovoljiia bi vaše potrebe za avanturom i promenom. Što ste  kao partneri zahtevniji ili konzervativniji, to je veća verovatnoća da ćete izazvati nevolje ili imati neke probleme.

 

Ako se pokušate odupreti nagonu za promenom i uzbuđenjem, onda je verovatno da će vaš partner izraziti tu energiju nekim neočekivanim i iznenadnim delovanjem. Zabava i noviteti biće dovoljni ako niste odvažni tip.

 

Onima koji nisu u vezi  mogu biti privlačni uzbudljivi ili ekscentrični ljudi. Oni koji izgledaju kao riskantni ili su drugačijeg kulturnog ili etničkog porekla. Moguća je nova romansa, ali verovatnije će biti kratka veza, osim ako drugi dugoročni tranziti ne naznače drugačije.

 

Ako planrate kupovine, morate biti oprezni jer verovatno trošite previše na nepotrebne predmete.

Izvor Svet poznatih

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.