Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sandra Afrika kupila luksuznu kuću na Savi

111

Sandra Afrika (32) otišla je u Crnu Goru, ali ne da bi pevala kao brojne njene kolege, već da bi prodala svoju jahtu! Pevačica želi da se reši broda dugačkog 10 metara, koji je, kako tvrdi, dobila na poklon od babe iz Nemačke!

– Sandra je otišla u Crnu Goru da bi se sastala sa potencijalnim kupcem njene jahte, koju je inače nazvala „Afrika“. U pitanju je bogati Crnogorac koji je odavno bacio oko na Sandrin brodić, ali i na samu Sandru! Već dugo pokušava da je smuva, rekao joj je da će da kupi njenu jahtu, ali samo ako sa njom pregovara o ceni – priča dobro obavešten izvor.

Afrika, međutim, nije otišla sama u Crnu Goru, već je povela bivšeg dečka i sadašnjeg menadžera Aleksandra Moskovljevića Mikišu. Ukoliko od kupca „izvuče“ dovoljno novca, rešila je da odmah sebe časti duplo većom jahtom.

– Sandra se već raspituje o novoj jahti od 20 metara. Nada se da će svoju jahtu prodati za 120.000 evra i planira da doplati još toliko za novu, luksuzniju – priča izvor.

Afrika je za svoju jahtu imala samo izdatke. Već godinu dana dnevno plaća 200 evra privez za jahtu, koju nije stigla da vozi zbog pandemije korone.

– Sandra se mnogo nervirala što je celo proleće i leto provela u Srbiji. Navikla je da već u aprilu ode u Crnu Goru, odakle inače putuje na svoje nastupe. Međutim, korona joj je poremetila planove – kaže naš izvor.

Podsetimo, Sandra se pre četiri godine, kada su poreznici istraživali pevače zbog utaje poreza, pravdala u Poreskoj upravi da je jahtu dobila na poklon.

– Moji baka i deka žive već 40 godina u Nemačkoj i ne vidim u čemu je problem što su mi kupili jahtu i stan – izjavila je tada Afrika.

Kupila kuću na Savi za 150.000 evra Sandra Afrika se ovog leta prilično istrošila jer je kupila i kuću na Savi! Nekretnina se nalazi na novobeogradskom delu reke koštala ju je 150.000 evra. Ima nekoliko soba, bazen i teren za košarku. Pored toga Sandra je sa bivšim dečkom Mikišom uložila novac i u izgradnju zgrade u Šapcu, koja će imati 13 stanova za prodaju.

izvor informer

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.