Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Darko Lazić izgubio 70 kilograma, a ovo je tajna njegove sadašnje ishrane (FOTO)

105

Darko Lazić je zbog teške saobraćajne nesreće bio mesecima prikovan za krevet. Kada je uspeo da stane na noge, nije mogao da trenira i da vodi računa o ishrani, pa se toliko ugojio da je u jednom trenutku imao 142 kilograma. To mu je otežalo oporavak, pa su mu lekari rekli da mora da smrša da mu ne bi pukao veštački kuk i da bi mogao normalno da se kreće. Pokušao je nekoliko puta da drži dijetu, ali mu nije polazilo za rukom. Zato se odlučio da podvrgne operaciji smanjenja želuca pa je za osam meseci izgubio 70 kilogramai sad ima 72 kilograma.

View this post on Instagram

😉😉😉#darkolazic

A post shared by Darko Lazic Fan Page (@darkolazicfanpage) on

„Preporodio sam se. Nikad zgodniji nisam bio. Dobio sam elan da kupujem novu garderobu, da se lepo obučem. Ali od fizičkog izgleda, bitnije mi je da su bolovi skoro pa prestali. Sada mogu celu noć da spavam, ali i da se krećem, pošto sam sa viškom kilograma imao problem da stanem na sopstvene noge – započeo je priču pevač.

Kako se Darko Lazić čudesno transformisao od debeljuce u zgodnog frajera? (FOTO)

On kaže da je zadovoljan kako je prošla operacija želuca, tvrdi da nije imao nikakve tegobe, a iz bolnice je izašao posle dva dana.

„Nisam imao nikakve posledice od operacije, ništa me nije bolelo. Imao sam nekoliko malih rezova na stomaku. U početku sam nekoliko dana pio vodu, a posle sam smeo da jedem samo kaše. Jedva sam i kašu mogao da pojedem. Uzmeme nekoliko zalogaja i sit sam“, rekao je Darko i dodao da je u međuvremenu uspeo da poveća porciju.

„Sada jedem sve pa i slatkiše ponekad. Ali ako sam pre mogao da pojedem dva parčeta torte, sada je to polovina jednog. Mofu da pojedem dva-tri zalogaja mesa ili tri krompira za ručak i to mi je dovoljno! Malo je reći da sam presrećan, sada sam psihički i fizički mnogo bolje nego pre“, otkrio je Lazić.

Ovo jede Darko Lazić 

  • Doručak: ovsene pahuljice, mleko, kandirano voće
  • Užina: jedna jabuka
  • Ručak: parče belog mesa, i salata od kupusa
  • Užina: kriška lubenice
  • Večera: zelena salata sa piletinom i čeri paradajzom
  • Užina: šolja jogurta

 

izvor Informer

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.