Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mesečni horoskop za spetembar 2020. godine

280

Na samom početku meseca Merkur i Sunce su još uvek u Devici i prave harmonične aspekte prema Jupiteru, Plutonu i Saturnu, što će stvoriti dobru poslovnu klimu na polju trgovine, zdravstva i podučavanja.
Mnogi će osetiti benefite ovog aspekta, specijalno ako su strpljivo čekali na svoj momenat na poslu.

Već šestog septembra nas očekuje Merkurov prelaz u znak diplomatije i balansa, tj u znak Vage. Ovde se smiruje prekinuta ili usporena komunikacija, najviše ona koja je prekinuta tokom leta.

Tokom naredne nedelje Škorpije će probati da dobiju sve na silu, dok će Jarčevi donositi najbitnije odluke

 

Do kraja Meseca Merkur će ostvariti harmonične aspekte sa Venerom i Severnim Mesečevim čovorom, što može isto uticati dobro na polje emocija i partnerstva.
Krajem Meseca Mekrur ulazi u napete aspekte sa Marsom i Saturnom , što će pokrenuti neke ozbiljne dogovore , ali će doneti i neke pomalo ishitrene odluke.

Venera će petog septembra ući u najnapetije aspekte ove godine. s jedne strane imaće Saturna kao blokadu i gubitak, a s druge strane napad od Marsa koji izaziva prekide zbog ljubomore i nepoverenja.
Odmah nakon toga, Venera menja znak i prelazi u Lava, što će dovesti do kvadrata sa Uranom. Ovo mogu biti uzbudljivi susreti, ali i povoljne, iznenadne, mogućnosti za novu polsovnu saradnju. Venera u Lavu svakako donosi poboljšanje emotivnih odnosa, ali i veliku količinu egoizma.

Mars u kvadratu sa Saturnom na nebu će usporiti ostvarenje naših ambicija


Krajem Meseca Mars i Venera konačno prave harmonične aspekte što upućuje na smirivanje svih problema u ljubavnim odnosima.

Mars u Ovnu zaokreće u retro hod već desetog septembra i ostaje u napetim aspektima sa Saturnom tokom celog meseca. Ovo aspekt frustracije i blokade, pa šta god budemo pokušali da guramo na silu ili pokušamo da se sada izborimo za neki vid lične slobodne, biće osuđeno na odlaganje ili zaustavljanje.

Krajem meseca, 28. spetembra, saturn u Jarcu kreće napred ka znaku Vodolije. Dok ne bude promenio znak (u decembru) , Saturn će nas naterati da postavimo jasnije i čvršće granice naspram drugih.

Pre nego što Sunce uđe u znak Vage (23. spetembar), povoljni aspketi prema Suncu će nam doneti okrenutost ka popravkama, bilo koje vrste. Bićemo okrenuti ka konkretnim akcijama, koje se tiču našeg zdravlja, ishrane, kuće i svakodnevnice. 

Izvor Svet poznatih

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.