Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Planira da smrša 40 kilograma! Miljana Kulić otkrila kojoj HIRURŠKOJ INTERVENCIJI će se podvrgnuti

110

Miljana Kulić se nakon izlaska iz rijalitija „Zadruga 3“ znatno ugojila, a sada je odlučila da to promeni. Ona planira da za mesec dana skine čak 40 kilograma, a to će joj poći za rukom uz pomoć liposukcije. O tome je obavestila svoje fanove putem društvene mreže Instagram.

-Liposukcija je zakazana! Sa ponosom mogu da kažem da ću do kraja meseca imati 40 kilograma manje… 102-40=? – napisala je Miksi i dodala:
Koliko je bolesnika koji podržavate devojku šro je Vladimiru Tomoviću gurala prst u zadnjicu, j**ala se sa dva muškarca u jednoj sezoni, je**o je deda u invalidskim kolicima za novac, oženjen. Baš zbog toga sam i MK, jer moj obraz je čist. A blago vama koji iza tastature vređate mene, a uzor vam je Iva, znači i vi ste takvi. Sa hirurgom sam danas imala konsultaciju i tvrdi da će moju kilažu dovesti do savršenstva, isto tako i usne. A ovo je za sve vas (emotikon srednjeg prsta) da vam Iva gurne u du*ence, kao što je i Tomoviću.
Nije baš jasno kakve veze Iva Grgurić ima sa mršavljenjem Miljane Kulić te je ova bivša zadrugarka spomenula baš pobednicu „Zadruge 3“ u svom postu od liposukciji… Bilo kako bilo, ostaje da vidimo da li će Miljana zaista uspeti da za mesec dana skine neverovatnih 40 kilograma i vrati se u top formu.

izvor: pink

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.