Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sandra otkrila da li misli da ima najlepšu zadnjicu!

68

Jedna od najtraženijih domaćih pevačica, uz koju često ide i rečenica „najlepša guza na estradi“, Sandra Afrika, kaže da ima puno poslovnih obaveza, a možda se uskoro pojavi i kao glumica u jednoj domaćoj seriji.

Iako, kako kaže, nema dečka – Sandra je ipak odlučila da priča o svojim bivšim ljubavima, pa je tako rešila da konačno otkrije da li se ona i njen bivši momak Vladimir Volkov nalaze na eksplicitnim fotografijama koje su se pojavile u javnosti.
– Više mi je muka od svega toga, naša veza je bila turbulentna. Neke veze su mirnije, nas dvoje smo tako funkcionisali. Na fotografiji nismo on i ja, dečko na toj slici nema tetovažu na toj ruci gde ima Volkov. Sa tim dečkom sam bila četiri godine i znam da on to nikada ne bi objavio sigurno – kaže Sandra.

Nedavno je Sandra sa jednog bazena objavila vrele fotografije, u kojima je u prvom planu njena zadnjica. Na pitanje da li je tačno da i sama za sebe misli kako ima najlepšu g**u na estradi, kaže da se samo šalila.
– Koja god anketa da bude za zgodnu devojku sa estrade ili ko ima najbolju g*zu na estradi, tu titulu ponesem ja, samim tim sam se našalila na svoj račun – rekla je Sandra.

Izvor: Alo!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.