Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Goca Tržan se brani: Nisam tražila ništa od države niti od bilo koga…

111

Pop pevačica za „Alo!“ otkriva kako se oseća zbog trenutne situacije u zemlji i činjenice da nema posla.

Goci Tržan su izuzetno zasmetali oni koji likuju zbog činjenice da su estradanjacima otkazani nastupi, te sada nemaju novca i jedva sastavljaju kraj s krajem. Tržanova je ušla u verbalni obračun sa tviterašima, nakon što je napisala da je šokirana ponašanjem ljudi koji se naslađuju nad tuđom mukom.

-Ono što malo ko razume jeste da pevači ne kukaju za sebe i svoje finansijsko dobro. Estrada nisu samo pevači, pa samim tim ne tražimo za sebe. U proseku hranimo pet-šest porodica. Muzičari imaju svoju decu, tonci, vozači… – kaže pevačica za „Alo!“.
-Stala sam u odbranu ljudskosti i empatije koja sve manje postoji. Prva sam rekla da pevače treba da bude sramota da kukaju i traže uplate za pomoć, ali nisam likovala što drugi nemaju. Najlakše je reći „estradnjaci zarađivali hiljade evra, pa sad nemaju prebijene banke“. Kamo sreće da svi zarađujemo hiljade evra. Ništa nisam tražila od države niti od bilo koga – iskrena je Goca.

Pevačica u poslednje vreme sve češće na društvenim mrežama reklamira određene proizvode, a mnogi joj to zameraju.
-Nema nastupa, pa kada reklamiram ono u šta sam sama uložila novac, nađu se pametni da i to komentarišu na primitivan način. Ne znam, možda bi bilo bolje da se kurvam, moguće da bi me tada više cenili u ovom iskrivljenom svetu. Neće nas ubiti korona nego zloba – rekla je Goca za „Alo!“.

Izvor: Alo!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.