Svet poznatih
Poznati sa poznatima

„E, ne želim više da budem s tobom!“ Miloš Biković voditeljki dao iskren odgovor!

I komedija i drama

149

Popularni glumac Miloš Biković, koji trenutno boravi u Sloveniji, uključio se u jutarnji program TV „Prva“.

Miloš trenutno odmara na moru, u pauzama snimanja filma „Košare“, dok ga uskoro očekuje i snimanje fima „Žetva“.

– Sinoć je bila neka bura, ali lepo je ovde, baš prijatno, bio sam ovde i pre dve-tri godine – rekao je glumac u jutarnjem na „Prvoj“.

Na pitanje voditeljke Jelene Nikolić šta misli o tome što se u filmskom svetu najavljuje sve više ostvarenja koja će kao glavnu temu imati korona virus, Miloš je dao iskren odgovor.

– Ja ne mislim da je to dobro. Mislim da su ljudi umorni od korone. Ja prvi ne bih išao da gledam film o koroni, majke mi, bilo bi mi dosadno to da gledam – rekao je Biković, pa nastavio:

View this post on Instagram

#smile

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

– Ja bih pre snimao film o nekim porodičnim, paradoksalnim pričama, koje su se dešavale u tim okolnostima. Recimo, bračni par odluči da se razvede i počne pandemija, osuđeni su da nastave da žive zajedno. Zamisli kažeš svom mužu ili partneru: „E, ne želim više da budem s tobom“ i sutradan uvedu policijski čas i ne možeš da izađeš nigde. To bi mogla da bude i komedija i drama.

Voditeljka je na kraju konstatovala da je Miloš pokazao da se odlično snalazi u svim žanrovima, od komedija, preko akcionih, do filmova sa istorijskom tematikom.

– Hvala, mislim da svaki glumac može sve, samo kad mu se da prilika – naglasio je Biković.

Izvor Blic

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.