Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Popularna pevačica će odglumiti glavnu ulogu u seriji o Jeleni Marjanović (FOTO)

80

Za nekoliko dana proslavljeni reditelj otpočine snimanje nove serije „Pevačica“ inspirisane životom srpske Lore Palmer, koju će igrati Milica Pavlović.

View this post on Instagram

🔗 Belgrade vibes 🔗 Style @krisstina1 🖤

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

“Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da se Milica Pavlović pridružila glumačkom ansamblu serije “Pevačica“, čije snimanje počinje u Beogradu 12. avgusta i trajaće do 12. novembra. Kreatori i scenaristi serije su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, a reditelj Miloš Kodemo. Produkcije potpisuju Dandelion inc i Film danas, koji sa ovom serijom, uz Državnog službenika, nastavljaju uspešnu saradnju sa Telekomom Srbije. Telekom Srbije je svojim modernim i inovativnim pristupom domaćem tržištu omogućio da zajedno pomeramo granice televizijskog sadržaja i tako gledaocimo pružamo jedinstven doživljaj“, kaže producent ovog ostvarenja Maksa Ćatović.

I Predrag Gaga Antonijević ima samo reči hvale za mladu pevačicu:

“Da Milica prelepo peva to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte“.

izvor: Kurir

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.