Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Počela da GUBI PORODICU! Folk pevačica otkrila zašto se POVUKLA sa estrade

“Završila bih u bolnici Laza Lazarević”

69

Pevačica Sanja Đorđević je pre 12 godina rešila da se povuče sa scene jer su je stigle posledice slave, novca i brzog nezdravog načina života, piše Nova.rs.

Pošto je mnogo putovala zbog prirode posla, porodica je trpela njenu odsutnost. Uprkos svoj lepoti i ljubavi koju oseća prema muzici, a istovremeno i napor, folkerka je 2008. godine rešila da se povuče. Jedno vreme nije radila i maksimalno je bila isključena iz sveta estrade, a viđala se samo sa kolegama koji su joj vremenom postali prijatelji.

Sanja je otkrila šta joj je slava donela, a šta odnela.

“Posle promocije albuma ‘Živi zid’, koji sam izdala 2008. godine, shvatila sam da više nisam svoja. Mesecima sam putovala, jurila sam od televizije do televizije, s nastupa na nastup i premor je učinio svoje. Bila sam pod velikim stresom. Postalo mi je mrsko da se oblačim, šminkam i friziram. Počela sam i da se udaljavam od muža Perice i ćerke Ivane. Više sam bila odsutna od kuće nego što sam bila s njima”, kazala je ona.

“Kad sam shvatila da mi sve drago ide niz ruke i da me moja porodica gubi, rešila sam da stanem. Povukla sam se i posvetila najbližima. Često se šalim da bih završila u bolnici ‘Laza Lazarević’ da nisam napravila pauzu”, rekla je pevačica.

Sanja se posle nekoliko godina pauze vratila snimanju pesama, emisija i nastupima.

Izvor Nova.rs

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.