Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Tanja Savić konačno progovorila o odlasku njenih sinova u Australiju

69

Pevačica Tanja Savić prolazi kroz dramu koja traje već mesecima, budući da je njen surug Dušan Jovančević odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, te ona ne može da ih vidi.

Tanja do sada nije želela mnogo da govori na ovu temu, ali je sada priznala da je Dušan decu odveo 17. aprila ove godine, na Veliki petak, kao što je i objavljeno u medijima.

Ja nisam državaljanin Australije. Imam boravišnu vizu, mogu da uđem i izađem iz Australije kad god poželim. Malo mi je teško palo ovo što sam četiri meseca bez dece. Na Veliki Petak moj muž je otišao sa decom u Australiju. Ja sam farbala u četvrtak da bih im odnela jaja u petak. Kada sam otvorila vrata stana, on je bio prazan, bez dečijih stvari, bez kofera, deca nisu bila tu. Ja dva dana nisam znala gde su deca, Dušan je isključio mobilni telefon, bio je neostupan. Posle toga su me zvali novinari. Ja nisam znala šta se dešava sa njima, gde su mi deca, gde mi je muž… Prvo me je pozvao neki ženski glas, novinarka je bila u pitanju, i prva rečenica koju sam čula bila je: „Dobar dan, zovem iz crne hronike“. Možete li da zamislite kako sam se osećala, nema mi muža, nema dece dva dana, a oni zovu iz crne hronike – rekla je Tanja u emisiji Ekskluzivno.

– Novinari su me zvali jer sam išla da prijavim nestanak, nisam znala gde su mi deca, on se nije javljao na telefon dva dana. Moje srce je hrabro, to je srce majke, sve žene znaju kako je kad si bez dece toliko dugo. Verujem u Boga i u onu rečenicu dobro se dobrim vraća. Govorim isključivo istinu, ne želim nikoga da osuđujem. Viđam decu samo preko Vajbera – dodala je pevačica.

izvor: Glossy

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.