Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Lavovi če specijalno biti pogođeni Punim Mesecom, a ni Vodolije ne zaostaju!

121

Ovan
Snažno ispoljavanje sebičnih potreba naspram potencijalnih partnera ili već postojećih može izazvati svađe i nesporazume koje mogu ugroziti dosadašnje dobre odnose.

Bik
Ambicije vezane za posao i porodicu su sada u konfliktu. Prilika koju ste uočili može snažno uticati na odnose unutar porodice, jer želite na silu da dođete do cilja.

Blizanci
Nova rizična romansa ili poduhvat vezan za nekoga ko nije u vašoj blizini vaš čini nestrpljivim i nervoznim. Potrebno je stati na loptu i sagledati mogućnosti nemogućnost iz svih uglova.

Stiže nam Pun Mesec u Vodoliji, evo šta donosi!

Rak
Ukoliko izaberete neki agresivniji način kako bi došli do rešavanja intimnijih pitanja u samom odnosu nećete baš najbolje proći.
Pokušajte bilo kojoj temi da priđete mirno i prijateljski.

Lav
Partner nosi nepredvidivu energiju koja će vam sada ukazati na neke njegove karakteristike koje do sada niste videli. Suzbijte ego i sagledajte situaciju bez ružičastih naočara.

Devica
Imate skrivene motive i namere u vezi sa poslom, a ne otkrivate ih. Partner misli da krijete nešto veliko pa napada agresivnije nego pre.

Vaga
Šta god da se dešava na polju ljubavi vi sada to preuveličavate jer ne dobijate ono što želite-pažnju. Pazite da ne prenaglite i dovedete voljenu osobu do tačke pucanja.

Škorpija
Profesionalna dostignuća će otvoriti nove mogućnosti psecijalno po pitanju slobode i novih prilika. Ovo može snažno uticati na partnerske odnose jer ih uporno zapostavljate zbog posla, pa može doći do erupcije i konačne konfrontacije.

Strelac
Ono što dugo čekate sada će se ostvariti i to kroz pozitivan ishod. Nemojte pojuriti u obećanja jer možete delovati kontradiktorno.

Jarac
Trenutna jaka potreba da se fokusirate na novac i karijeru može ugroziti krhku bliskost sa postojećim partnerom. Morate pronaći balans u ovoh sferi.

Vodolija
Pun Mesec u vašem znaku ukazuje na potrebu da se fokusirate samo na svoje emocije i potrebe, zanemarijući partnera. Može doći do velikih svađa samo ako ne popustite u svojoj tvrdoglavosti.

Ribe
Teško vam je da prihvatite neke nove ideje i otkrića vezane za neka skrivena pitanja vaše podsvesti. Iskomunicirajte to sa nekim bliskim.

 

Izvor Svet poznatih

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.