Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sve gori i seva! Sandra Afrika u totalno VRELOM izdanju, muškarci poludeli! (FOTO)

Mnogima raspalila maštu!

101

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika (32) je na društvenoj mreži Instagram objavila provokativnu fotografiju na kojoj se vidi kako leži na flamingu.

Ona je u prvi plan stavila guzu po kojoj je poznata, a o kojoj maštaju mnogi muškarci.

Sandra je objavila fotografiju na kojoj leži iskrenuta na stranu dok gleda u bazen, a guzu je okrenula pravo ka fotoobjektivu.

Pevačica je objavila dve fotografije u nizu na kojima se vidi njeno zanosno i s*ksi telo, a ono što je simpatično jeste da na svakoj fotografiji muškarci koji su se našli u bazenu u blizini nje, nisu mogli da skinu pogled sa njenih oblina.

Može se videti da je Sandra u treningu i da joj je telo u savršenoj formi, noge su joj veoma zategnute, guza podignuta, dok grudi standardno deluju čvrsto i podignuto.

View this post on Instagram

🙈

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

Ona je obukla minijaturni crveni bikini, a od aksesoara je nosila samo naočare za sunce i sat na ruci.

Fotografija je za manje od pola sata prikupila preko 15.100 lajkova, a nizali su se i brojni komentari o Sandrinoj liniji.

View this post on Instagram

🦩

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

„Goriš“, „Lepa stopala“, „Ljubim te u š*pak kraljice“, „Prelepa si“, „Eh da mi je biti flamingo…“, „Fin osmeh“, „Bilo je teško otkucati ovaj komentar samo jednom rukom“, glasili su komentari njenih pratilaca.

Inače, Sandra na društvenoj mreži instagram ima 800 hiljada pratilaca, piše Alo.

Izvor Alo

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.