Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mesečni horoskop za avgust 2020. godine

525

Mesec počinje punim Mesecom u Vodoliji trečeg avgusta, koji zaziva pomeranje iz sigurnosti u neku nestabilnost koja donosi olakšanje.

Kreativnost, individualnost, umetnost i zadovoljstvo sve se ističu na nove i neočekivane načine.

Venera prelazi u znak Raka, krićemo svoju ranjivost od svih!

 

 

Sledi Mars koji se kreće u kvadrat sa planetama u Jarcu. To će sigurno doneti dinamičnu napetost. Možda nam se ne sviđa, ali svaki dobar narativ zahteva sukob. Život jednostavno nije moguć bez problema koji mora da se reši.

 

Venera će se pomeriti u znak Raka, donoseći nam svima malo slatkoće pre nego što krenemo u borbu odnos sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom iz opozicije. Možda se borimo protiv neverovatnih sila, ali mi smo i dalje ljudi i možemo da izaberemo da uživamo u životu bez obzira sa čime se suočavamo. Venera je ovde da nas podseti na to.

 

I konačno, promenljivi Merkur pokazaće svoju svestranost ovog meseca. Počinje da se protivi , gurajući nas sve da se suočimo sa našim čudovištima i razumemo ih. Zatim ubrzo,početkom meseca prelazi u znak  Lava, pridružuje se Suncu i donosi zabavu. Takođe će biti tu i Uran, donoseći nam genijalne ideje koje nam omogućavaju da na nove načine pristupimo problemima. I konačno, Merkur će konačno završiti mesec u Devici, njegovom domu i omiljenom znaku. Kao i svi mi nakon ludog noćnog izlaska, čak se i Merkur mora vratiti kući da se odmori.

 

Sve u svemu, ovog meseca ima za svakoga ponešto. Ako se želite da se fokusirate na svađu, postoji mnogo toga da šta će vam ići u korist. Ako želite da uživate u jednostavnijim stvarima, ima i mesta za to. A ako želite da se malo opustite i živite, zabava je u punom jeku. Odaberite fokus i nastavite sa tim. Čak i kada su teška vremena, život je ono što stvarate.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.