Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Pevačica završila u HITNOJ! Tanja Savić PREPLAKALA ceo dan i ništa nije jela!

Brat i snajka je odvezli kod lekara

0 51

Pevačica Tanja Savić teško podnosi razdvojenost od sinova Maksima i Đorđa koji su sa njenim mužem u Australiji.

O tome govori i činjenica da je na rođendan mlađeg naslednika navodno završila u Hitnoj.

Navodno, živci su joj načisto popustili, te je nedavno imala nervni slom, prenose domaći mediji pisanje Stara. Čitav dan je preplakala i ništa nije jela, jer nije bila tu za njegov divan dan.

„Tanjin mlađi sin Đorđe nedavno je proslavio rođendan, a ona nije tog dana bila sa njim što joj je jako teško palo. Danima je pred njegov rođendan bila depresivna, a taj dan je ceo preplakala, niko nije mogao da je smiri. Ovo je prvi put od kada se rodio da Tanja nije sa njim kada slavi rođendan“, priča izvor i dodaje:

„Toliko je bila potresena da nije htela ništa da jede, jedva smo je naterali da uzme malo vode! A uveče kada joj je Dušan poslao sliku kako dečak duva svećice, doživela je nervni slom. Bukvalno je pomodrela u jednom momentu. Brat i snajka koji su bili sa njom odmah su seli u automobil i odvezli je kod lekara. Dali su joj injekciju za smirenje i vratila se kući, tek posle je zaspala. Jezivo je gledati je koliko pati. Njoj su deca sve na svetu i zato je neopisivo tužna. Pogotovo sada kada oni više i ne pitaju kada će ona doći. Svako veče leže sa suzama i budi se uplakana. Greota!“, priča Tanjina komšinica iz sela Radinac.

View this post on Instagram

Good night 😘 #tanjasavic #ljubav #sreca #radost

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

„To je prvi rođendan na kom nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu ili njihovom, uvek smo gledali da taj dan provedemo skupa. Čak i kada mi je baš tim danima padalo da radim, uvek sam se trudila i nalazila načine da otkažem ili pomerim nastupe“, izjavila je pevačica.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.