Svet poznatih
Poznati sa poznatima

ZA DARU BUBAMARU KORONA KAO DA NE POSTOJI! Uživa na ulicama Monte Karla (FOTO)

0 33

Dara Bubamara ponaša se opušteno, kao da u svetu ne vlada pandemija koronavirusa, pa je, tek što je sletela iz Grčke, odletela u Monte Karlo.

Pevačica je poput svojih koleginica Dragane Mirković i Lepe Brene otišla u ovo mondensko mesto, a u čijem društvu uživa, još nije poznato.

View this post on Instagram

😻🌴☀️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Dara je tamo već dva-tri dana, koliko postavlja fotografije, kako luksuznog hotela u kojem je smeštena, tako i hrane, ali i onog nezaobilaznog – svog tela. Stiče se utisak da je ona jedva dočekala da ponovo otputuje negde kako bi mogla da pozira polugola, što je i ovaj put uradila.

Naravno, u prvom planu bile su njene bujne grudi dok se snimala u kupaćem kostimu, ali je iskoristila priliku da se pohvali i ostatkom tela.

Tako je najpre pozirala s leđa ispred hotela, a na sebi je imala providnu haljinu za plažu i sandale na platformu. Jednu nogu Dara je digla uvis, a uz malo Fotošopa izgleda dosta mršavije nego uživo. Na drugoj slici pevačica pozira spreda, a iako je na sebe navukla ogrtač za plažu, video se njen bikini i bujno poprsje.

Po svemu sudeći, pevačica se tamo odlično provodi, a ne bi nas čudilo i da uskoro objavi fotografije sa svojim koleginicama koje takođe uživaju u luksuzu ovog najbogatijeg grada u Evropi.

Brena i Dragana već su se družile nekoliko puta u Monte Karlu, gde uživaju sa svojim porodicama.

View this post on Instagram

☕️❤️🥰

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Izvor: Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.