Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“Ne izgledam kao na fotografiji!” Lena Kovačević otpuštena sa lečenja od korone (FOTO)

Prvi put se od kuće oglasila na društvenim mrežama

0 27

Naša pevačica Lena Kovačević pre sedam dana objavila je da je hospitalizovana, a sada se ponovo oglasila na društvenim mrežama i iznela u javnost da se nalazi kod kuće.

Primljena sa upalom pluća! Lena Kovačević se iz BOLNICE obratila fanovima (FOTO)

– Dragi prijatelji, još jednom, hvala svima na podršci: familiji, prijateljima, brojnim kolegama, saradnicima, novinarima, a pre svega najveći aplauz za lekare i medicinske heroje bolnice Bežanijska Kosa. Dr. Marija Zdravković… Ne postoji dovoljno reči hvale za vas, ne samo moje već svih pacijenata sa kojima sam bila u kontaktu – pažnja i briga koju pokazujete je nešto što je zaista u domenu #superheroj 2020 statusa, počela je Lena.

– Kod kuće od danas, ne izgledam kao na fotografiji. A i zašto bih, pitam ja fotografa… Bog vas blagoslovio na ovaj divni praznik lekara i svih nas… Pacijenata. Voli vas L – napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

Once and once again, HVALA VAM svima na podršci i brizi 🙏: familiji, prijateljima, brojniiim kolegama, saradnicima, novinarima, a pre svega najveći aplauz za Lekare i medicinske Heroje bolnice Bežanijska Kosa. Dr.Marija Zdravković.. (you stole my ❤ ). NE postoji dovoljno reči hvale za vas… I Ne samo moje već svih pacijenata sa kojima sam bila u kontaktu – pažnja i briga koju pokazujete je nešto što je zaista u domenu #SUPERHEROJ 2020 statusa. Kod kuće od danas, ne izgledam kao na fotografiji (a i zašto bih? Pitam ja Fotografa 😹). Bog vas Blagoslovio 🙏 na ovaj divni praznik lekara i svih nas..pacijenata. Dug je put pred nama… 🤫🤪 Voli vas ..Trully Yours, L.

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on

Lena je pre nekoliko dana iznela još detalja.

– Teško je i pričati o žrtvi koju ovi ljudi podnose… Teško je spominjati poneki zvuk koji dođe sa sprata ispod… sa intenzivne nege. Čuvajte se i reagujte brzo – na prve simptome… Koliko sam do sada čula i shvatila, ta brza reakcija je kod ovog užasa toliko važna. U molitvi sa svima koji su ostali bez svojih dragih i onima koji vode bitku. Iz mraka da izađemo svi, uz Božju pomoć – napisala je ona tada.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.