Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sloba Radanović: Niko neće da bere maline za 25 evra dnevno! Ja sam kao klinac visio po ceo dan sa limarima na limenom krovu, na plus 40 (FOTO)

0 61

Sloba Radanović na društvenim mrežama otkrio je kako je nekada zarađivao za džeparac. Da započne priču o tome, Slobu je podstakla jedna situacija iz njegovog okruženja.

– Sestra mog druga već nekoliko dana pokušava da nađe četiri berača malina za dnevnicu od 25 evra i niko neće – napisao je pevač na Tviteru, a potom se osvrnuo na to kako je on zarađivao:

– Ja sam kao klinac za džeparac brao višnje, jabuke, istovarao šlepere sa cementom i ugljem, visio po ceo dan sa limarima na limenom krovu, na plus 40, i teglio limene ploče i cigle.

Ovaj njegov tivit naišao je na mnogo negativnih komentara – „Trebao si ostati tamo… To sa cementom ti ide bolje od mikrofona“, „Zahvali se Kiji još bi to radio da te nije odvela u Beograd“, „Nisi hteo za 50€ da pevaš, bilo te sramota,tripovao zvezdu,sve znamo“…

Bilo je i onih koji brane Slobu i koji su podsećali da je omladina ranije bila spremna na težak rad za sitne pare, a danas čekaju da im roditelji daju.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.