Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Snežana Đurišić raskinula s poznatim ginekologom?

0 104

Snežana Đurišić uživala je tri godine u ljubavi s ginekologom Vanjom Miloševićem, ali je veza završena skandaloznom svađom i to na proslavi kod zajedničkih prijatelja.

Pevačicin prijatelj otkrio je za list Alo da je ginekolog uvredio Snežanu u javnosti preko čega ona nikako nije mogla da pređe.

— Nedavno su Snežana i Vladimir otišli na proslavu kod jednog od vodećih ljudi Granda. Odlučili su da zaborave na sve nesuglasice koje su imali u poslednje vreme i lepo se provedu, pa su na slavlje stigli nasmejani i raspoloženi. Ipak, i u prvih sat vremena bilo je jasno da par ne funkcioniše kao pre i da malo-malo pa provociraju jedno drugo neslanim šalama — ispričao je neimenovani izvor.

Sitne provokacije pretvorile su se ozbiljnu svađu na javnom mestu.

— Iako se njihovo „prepucavanje“ u društvu prihvatalo kao šala, Snežani nije prijalo kako se Vladimir ponaša. To mu je jasno stavljala do znaja pogledima, ali on nije prestajao.

Haos je navodno nastao u trenutku kad je ginekolog počeo pevačici da prigovara o tome kako je vaspitala sina.

— Ne samo što ju je prozivao pred svima, već ju je, između redova, nazvao lošom majkom. Pričao je da su loša deca produkt loših roditelja, a onda je rekao i to da Snežana previše pruža sinu koji ne mari za nju i da zna da bi mu ona oprostila čak i da ubije čoveka — do detalja priča neimenovani izvor.

Pevačica je, besna, ubrzo napustila proslavu, a kad je „ohladila glavu“, rešila da „da nogu“ dojučerašnjem dečku.

— Iako je Vanja potrčao za Snežanom, ona nije želela da se vraća kući sa njim. Pozvala je taksi i videlo se da je među njima gotovo. Snežana više ne želi ni da čuje za njega. Čini se da je ovog puta među njima stvarno kraj! — kaže prijatelj.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.