Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“Sad sam kao mladić!” Bora Drljača smršao 45 kg zbog bolesti: Nema više pečenja!

Bori se sa teškom bolešću, ali zadržava optimizam

0 45

Pevač Bora Drljača se poslednjih godinu i po dana ozbiljno bori sa teškom bolešću, zbog čega je smršao 45 kilograma za tri meseca. Nakon što je pre mesec dana sa Kliničkog centra Srbije pušten na kućno lečenje, pevač je po savetu lekara bio na zdravoj ishrani. Uprkos tome što sto se psihički i fizički bolje oseća, njemu se i krvna slika prilično popravila.

On je za to vreme smršao čak 15, a prethodno tokom boravka u bolnici 30 kilograma.

“Sad sam kao mladić. Boru ništa ne može da uništi. Godinama sam hteo da smršam i nije mi se dalo, sad kilogrami spadaju sami. Malo sam poveo računa o ishrani. Nema više pečenja kao ranije. Može nekad malo, ali izbegavam masnu hranu. Sve mi je veliko od garderobe, moram da obnovim garderober”, rekao je pevač za portal Nova.rs.

Drljača ističe da redovno odlazi na kontrole, pogotovo sada zbog novog talasa koronavirusa.

“Nema igranja sa zdravljem. Ja se čuvam i od koronavirusa. Ne dozvoljavam da mi ljudi mnogo prilaze. Kad izađem napolje, onda bi svi da me pozdrave, a deca da se slikaju sa mnom. Trudim se da uopšte ne izlazim i budem kod kuće i u dvorištu. Ako je baš nešto neophodno, onda to završim, pa se vratim nazad. I to s maskom na licu”, završava Bora.

View this post on Instagram

MALO JAGNJETINE ZA OPORAVAK

A post shared by Borislav Bora Drljaca (@bora.drljaca) on

Podsećanja radi, pevač je tokom protekle godine imao dve operacije tumora na debelom crevu, nakon čega je zadržan na odeljenju onkologije u Kliničkom centru Srbije radi lečenja melanoma na koži. On mu je operativnim putem uklonjen, kao i žlezde koje su se nalazile oko njega.

Izvor Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.