Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Romana Panić pozvala iz zatvora bivšeg dečka, kiparskog advokata u pomoć!

0 40

Romana Panić je, kako prenose mediji, iz Australije kontaktirala bivšeg dečka Fotosa Pitađisa.

Romana je nakon hapšenja zbog pljačkanja bankomata navodno u pomoć zvala bivšeg dečk, kiparskog advokata Fotosa Pitađisa.

– Romana je tokom hapšenja osetila neverovatan strah da će australijske vlasti biti stroge prema njoj i njenom dečku jer su strani državljani. I pre nego što je osuđena na zatvorsku kaznu, kontaktirala je s Fotosom, zanemarivši njihovu izuzetno lošu prošlost. Oduvek je znala koliko je taj čovek dobar i cenjen advokat ne samo na Kipru nego širom sveta. Budući da takvog advokata ne bi mogla da priušti ni u ludilu, kontaktirala je sa njim na prijateljskoj osnovi i kroz suze mu objasnila da joj je on jedina nada – ispričao je izvor i istakao da bivši partneri još uvek nisu postigli dogovor.

Fotos je bio neprijatno iznenađen jer mu nije bilo ni na kraj pameti da je ona uhapšena zbog krađe i da se nalazi u Australiji. Objasnio joj je da će dati sve od sebe da joj pomogne i kontaktira sa bliskim i moćnim prijateljima iz Australije – dodaje izvor i otkriva da je bivši na sve načine pokušao da je ohrabri, iako su vezu završili burno.

– Veza Romane i Fotosa završila se tako što je on posle četiri godine veze napravio dete drugoj i nestao bez traga. Godinama nije mogla da ga preboli, bio je jedini čovek kog je predstavila javnosti i sa kojim je planirala svadbu. Ipak, zanemarila je sav bol i tugu od pre i zahvalila mu se što joj nije okrenuo leđa kada joj je najpotrebniji. I on je u tih desetak minuta razgovora pokušao da je smiri i ohrabri, obećavajući da će sve biti okej i da će uraditi i platiti šta god treba kako bi dobila uslov i mogućnost da se brani sa slobode – zaključuje on.

Podsetimo, Romana Panić i njen partner Filip uhapšeni su u Brizbejnu, u Australiji, zbog pljačkanja bankomata.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.