Svet poznatih
Poznati sa poznatima

POČASTIO SE! Saša Kovačević dao pravo BOGATSTVO za novi automobil!

0 48

Popularni pevač ima dara za biznis, a njegovi nastupi su dobro posećeni, te za njega nije bilo zime ni tokom poslednjih meseci, otkad vlada pandemija koronavirusa.

Saša jedan nastup naplati više od deset hiljada evra, a kad se uzme u obzir i da mu drugi poslovi, ugostiteljstvo i njegov muzički studio, donose dodatne prilive novca, ne čudi što se često časti ekskluzivnim i skupocenim stvarima.

Tako je bilo i ovog puta.  U pitanju je „porše panamera“, čija je vrednost minimum 150.000 evra, a ukoliko je specijalna edicija, može da košta i do 200.000!

Naravno, ovaj automobil ima najbolje performanse, kožna sedišta,  vrata sa unutrašnje strane, kao i sedišta, obložena su kožom u crvenoj boji, a stakla su poluzatamnjena. Kad je pevač izašao iz automobila, svi su gledali u njega – muškarci zbog četvorotočkaša, a žene očito zbog Sašinog atraktivnog izgleda.

Poznato je da Saša već godinama intenzivno vežba u teretani, a rezultati su očigledni. Pritom se doterao i obukao crne pantalone, majicu i mokasine u istoj boji.

Izvor Glosssy/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.