Svet poznatih
Poznati sa poznatima

„Svi smo šokirani!“ Iz porodice Romaninog dečka obelodanili detalje o kontroverznom paru

Evo šta je prava istina o Romani i Filipu

0 83

Naša pevačica Romana Panić i njen partner Filip Mrkajić uhapšeni su u Brizbejnu i osuđeni na 12, odnosno 18 meseci zatvora zbog skidanja novca sa bankovnih računa sofisticiranim mehanizmom koji se ugrađuje u bankomate.

Romana Panić UHAPŠENA u Australiji zbog krađe, 16 tačaka optužnice!

Izvor iz Filipove porodice otkrio je šta je prava istina o Romani i Filipu.

– Prvo Filip nije nikakav biznismen – počeo je da priča član Filipove familije.

– Niko se sa njima ne čuje sem nas, tako da sve ovo što čitate ovih dana da su izvori bliski pevačici ili njemu, nisu istiniti. Filip je bio normalan dečko, poznat u gradu, duhovit, šarmantan, nasmejan i omiljen u društvu.

View this post on Instagram

Hello 😊😜🌏

A post shared by Romana (@romana_panic) on

Za njega su svi imali samo lepe reči, šta se dogodilo u međuvremenu samo on zna. Jednoga dana je odlučio da ode jer se posvađao sa nekim u Beogradu, razočarao se. On je studirao u Italiji, poznavao je jezik i zemlju odlično, pa je zbog toga odlučio da se vrati tamo i započne život.

Već pet godina živi u Italiji i tamo je u međuvremenu imao čak i verenicu. Sa Romanom je u vezi oko dve godine, i nije istina da se razveo od žene zbog nje. Tačno je da ima dvoje dece, ali to što pričaju da je ostavio ženu zbog pevačice je samo jedna laž u nizu. Romanu nismo upoznali, dolazili su retko, ali kada bi odlučili da posete svoje roditelje ona bi odlazila kod svojih, a Filip kod svojih.

Svi smo šokirani ovim dešavanjima. Nikada nismo primetili ništa čudno, niti smo posumnjali da bi on to nekada mogao da uradi. Saznaćete šta je istina kada se Filip vrati u Srbiju.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.