Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mars u Ovnu će pokrenuti Ovnove, ali i ostale horoskopske znakove!

0 79

Ovan
Spremni ste za akciju i ubrzanje. Javlja se želja za konkretnim delima koje mogu da vam donesu konkretna pomeranja na polju karijere i uspeha.

Bik
Može se desiti da imate nesanicu, da brinete previše i da pravite neke planove u tajnosti. Kakva god briga da vas muči mroraćete da kanališete energiju kroz neku fizičku aktivnost.

Blizanci
Sve se ubrzalo preko noći. Pozivi za kratka putovanja su tu, komunicirate sa mnogo ljudi istvremeno, ali sa nekima možete doći u sukob. Prijatelji će vam zameriti dosta toga, najviše nedoslednost.

U kojim horoskopskim znakovima su rođeni najveći alkoholičari?

Rak
Spremni ste da se borite za ono što želite, specijalno na polju karijere. Imate pozitivan stav i ne odustajete. Ne protivrečite autoritetima.

Lav
Započnite nešto novo. Napravite planove i krenite u razradu. Mars u Ovnu vam nudi šansu da pobedite lenjost.

Devica
Libido vam je na visokom nivou. Spremni ste na avanture, ali na produbljivanje intimnosti. Ne pozajmljujte novac od drugih.

Vaga
Ubrzava se situacija na polju emocija i veza, pa ako ste tek ušli u neki odnos očekujte brz razvitak situacije. Bićete malo napetiji, specijalno kada su u pitanju simpatije.

Škorpija
Ukoliko postoji neka lista obeveza koje morate da ispunite, sada je pravo vreme za to. Pripazite na zdravlje, napornim radom možete da ga narušite.

Strelac
Aktivno je polje zabave i veza, tako da mars pokreće sve što je u domenu ovih aktivnosti. neki će postati aktivniji u razradi kreativnosti, a neki će ući u neku strastvenu vezu.

Jarac
Mogući su nesporazumi u porodici i domu. Neko od roditelja vam zamera mnogo toga i želi promenu ponašanja.

Vodolija
U narednom periodu razmislite pre nego progovorite. Možete da reagujete impulsivno i iracionalno jer ste isprovocirani sitnicama. Nervna napetost je prisutna.

Ribe
Raste vam samopuzdanje i imate više poverenja u sopstvene sposobnosti. Fokusirani ste na novac i rešavanje nekih finansijskih problema.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.