Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“Skroz ću te iscediti!” Milica Pavlović iznenadila izjavom o Marini Tucaković (VIDEO)

“Udaraću ti na vrata u šest ujutru, u tri ujutru!”

0 48

Popularna pevačica Milica Pavlović već dugo sarađuje sa teskstopiscem Marinom Tucaković, a da je njihova saradnja izuzetno uspešna potvrđuje i to što su pesme koje joj je radila Tucakovićeva veliki hitovi.

Milica je poznata kao veliki profesionalac ali i perfekcionista i uvek je priznavala da je veoma naporna kada je posao u pitanju, pa ni rad sa Marinom nije izuzetak. Za „DeToxic“ kamere mlada zvezda pričala je o njihovom odnosu.

– Pored Ljiljane Jorgovanović, koja sa Marinom Tucaković radi za mene tekstove, ja sa Marinom osećam dobru povezanost i prelepu energiju. Prija mi kada je nervozna, kada je drčna, otresita, nasmejana, ali i kada joj je sve do Kosova ravno. Želim još dugo da uživam u njenim novim tekstovima koji će tek napraviti. Maki stalno kaže da sam joj ja pored Harisa Džinovića najteža za saradnju, ali tako je. Na kraju nas dve imamo isti cilj, dobra pesma, kazala je Pavlovićeva.

– Marina i ja nećemo reciklažu starih tekstova. Ako nešto plaćam i imam ispred sebe vrhunskog maga u svom poslu, pa ja ću te skroz iscediti. Udaraću ti na vrata u šest ujutru, u tri ujutru samo da bih dobila ono što znam da možeš da mi daš i ono što ja želim da dobijem – iskreno je rekla Milica za „DeToxic“ emisiju, koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji „Toxic“ ponedeljkom, sredom i petkom u 12, 15, 18 i 00 časova.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.