Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Valjala se od smeha usred emisije! Jovana Joksimović nije mogla da se suzdrži!

Voditeljka nije uspela da zaustavi smeh

0 181

Pevačka legenda Snežana Đurišić ove godine obeležava 50 godina muzičke karijere, a ugostila ju je Jovana Joksimović.

Snežana je ovog „Jutra“ otkrila kako bira pesmu za sebe, kao i kako izgleda snimanje „Zvezda Granda“ u novim uslovima.

Inače, Jovana Joksimović je nedavno bila u kontaktu sa Ražnatovićima, nakon čega se testirala na koronavirs, a test se pokazao kao negativan, te svoju emisiju može da nastavi na radost velikog broja gledalaca.

Svi nastupi planirani za ovo leto, pomereni su za sledeće, a gotovanja po Srbiji uveliko ugovara, a pevačica takođe otkriva da će konačno sa svojim kolegama ponovo normalno da peva i da je pevačima i pevačicama pao kamen sa srca.

Imali ste snimanja „Zvezda Granda, vratili ste se snimanju i uobičajenom životu, ali kako razmišljate, izbaciću novu pesmu zato što je lepa, ili zato što ću biti u centru pažnje? Kako razmišljate vi pevači posle korone?

„Izbaciću pesmu jer se meni sviđa, a sa velikom nadom i verom u boga da će biti hit“, rekla je iskreno kroz smeh Jovani Joksimović.

Voditeljka se na pevačicine reči valjala od smeha, a nije mogla da ne prokomentariše da je odgovor „Hit“!

„Pevamo u skladu sa vremenom u kojem živimo, ali i u skladu sa našim godinama. Postoji nešto što je primereno i neprimereno…“, počela je Snežana o danjašnjoj estradi, ali se dotakla i „Zvezda Granda“.

Ipak, najbolja scena emisije bila je kada je Jovana nakon svog pitanja dobila odgovor pevačice da sa verom u boga izbacuje pesmu, kada nije mogla da zaustavi svoj smeh.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.